2
3
4
7
8

Vizitka

Zavod za razvoj in promocijo športa, kulture in turizma

Institute for the Development and Promotion of sports, culture and tourism

 Naslov: OF 11, 6000 Koper, Slovenija

Telefon: +386 (0)41 40 41 34

Matična številka: 6361722000

Davčna številka: SI 86575384

TRR: SI56 1010 0005 1873 946, BANKA KOPER d.d.

Odgovorna oseba: Nedjan Kastelic

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

  

Naključna slika

Potapljaški tečaji

Potapljanje je šport, pri katerem odkrivamo svet, ki je popolnoma drugačen od našega.  Ko se vanj potopimo, nas božajo lastni mehurčki zraka, obdajajo pa nas mir, tišina in radovedni morski prebivalci. Kot potapljač z licenco lahko tudi vi raziskujete čudoviti morski svet, spoznavate živali in rastline ter uživate v nepozabni avanturi.

 

Zavod REX MARIS ima v svojih vrstah skupino vrhunskih licenciranih inštruktorjev potapljanja visokih kategorij.

Vsako leto opravljamo različne tečaje.  To so začetni in nadaljevalni tečaji, tečaji višjih kategorij, ekstremni tehnični trimix tečaji, izobražujemo pa tudi same inštruktorje potapljanja. Naši tečaji so kvalitetni, največji poudarek pa je na učenju varnega potapljanja., saj je le varno lahko tudi zabavno.

Tečaje opravljamo po programih šol CMAS in TSA- Trimix scuba association. Oba programa šolanja sta potrjena s strani SPZ - slovenske potapljaške zveze.

 

Kaj potrebujete za začetek?

Za začetek potrebujete dobro voljo, nekoliko poguma, nekaj prostega časa, nekaj malega kondicije, masko dihalko in plavutke in že ste na tečaju, ki vas bo popeljal v nov podovodni svet. Za vse ostalo bodo poskrbeli naši izkušeni inštruktorji in asistenti potapljanja, ki bodo bedeli nad vami in vašim znanjem do zaključka tečaja.

 

Kaj morate storiti?

Vse kar morate storiti je to, da se prijavite kot kandidat za potapljaški tečaj, bodisi začetni ali nadaljevalni, na Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. z osnovnimi podatki (Ime in priimek,naslov,GSM, Email) in kratekim opisom sebe. O terminu in poteku tečaja boste obveščeni na vaš Email ali GSM. Ob pričetku tečaja se je potrebno prijaviti na tečaj in ob pričetku tečaja vplačati akontacijo 50€, preostali del tečajnine pa po dogovoru.

Po zaključku tečaja naši tečajniki postanejo člani naše mailing liste, kjer bodo prejemali obvestila o potapljanju, tečajih, potapljaških izletih in akcijskih ponudbah potapljaške opreme. Kot naši tečajniki potapljaške šole REX MARIS, bodo vedno imeli vodenje in organizacijo potopa zastonj.

NAŠI TEČAJNIKI TUDI PO OPRAVLJENEM TEČAJU NE OSTANEJO SAMI, MI POSKRBIMO ZA NJIH!

Srečno in veliko užitkov vam želi ekipa REX Maris!

 
Vse pravice pridrzane - REX MARIS. ADMIN