2
3
4
7
8

Vizitka

Zavod za razvoj in promocijo športa, kulture in turizma

Institute for the Development and Promotion of sports, culture and tourism

 Naslov: OF 11, 6000 Koper, Slovenija

Telefon: +386 (0)41 40 41 34

Matična številka: 6361722000

Davčna številka: SI 86575384

TRR: SI56 1010 0005 1873 946, BANKA KOPER d.d.

Odgovorna oseba: Nedjan Kastelic

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

  

Naključna slika

Servis opreme - potapljanje

Pod okriljem Zavoda REX MARIS in potapljaškega centra REX MARIS, deluje servis potapljaške opreme, kjer za Vas kvalitetno in z originalnimi rezervnimi deli servisiramo ali popravimo Vaš potapljaški regulator ali katerokoli potapljaško opremo. Naši serviserji so certificirano usposobljeni za blagovni znamki SCUBAPRO - SUBGEAR in POSEIDON, vendar pa Vam prav tako kvalitetno in hitro servisiramo ali popravimo potapljaško opremo drugih blagovnih znamk, kot so Apeks, Mares, TecLine, Sepadiver, Cressi, Coltri.....

Servisiramo in popravljamo tudi starejše potapljaške regulatorje in potapljaško opremo, tudi take, ki niso več v prodaji in se za njih ne da dobiti rezervnih delov.

Servis po meri 

S klicom na GSM stopite v stik z našimi serviserji in se dogovorite o dostavi, prevzemu, roku popravila in ob pregledu opreme tudi o fiksni ceni servisiranja vaše potapljaške opreme. Pri servisiranju opreme uporabljamo samo originalne rezervne dele, saj le tako zagotovimo pravilno delovanje potapljaške opreme in njeno dolgo življenjsko dobo, kar pa je najbolj pomembno, vašo varnost in užitek pri potapljanju.

DARILNI BON!

Potapljaška šola REX MARIS nudi nakup Darilnih bonov s katerimi lahko obdarujete svoje najdražje, prijatelje ali znance.
Darilne bone nudimo tudi organizatorjem srečelovov in drugih nagradnih iger.

                                                  Vse pravice pridrzane - REX MARIS. ADMIN